Nieuws

Koffietijd bij Buurthuis Boa Vinda Spijkenisse!

Iedere laatste dinsdag van de maand bent u zonder afspraak van harte welkom bij onze Dagbesteding & Buurthuis in Spijkenisse. U schuift bij onze vaste bezoekers  aan en tijdens een kopje koffie maakt u kennis met onze activiteiten. Misschien bent u zelf eenzaam of kent u iemand die wel wat gezelligheid en afleiding kan gebruiken?  De dag is voor iedereen!

Aanvang:  10.00 uur tot 16.00 uur

Adres:  Achterstraat 9A –  Spijkenisse

Eerst volgende koffietijdmoment:  dinsdag 29 augustus 2023

Wereld Alzheimer dag

Op donderdag 21 september is het wereld Alzheimer dag. Op deze dag zetten wij ons samen met de rest van Nederland in om aandacht te vragen voor dementie.

Dit jaar is het thema Samen aan Tafel.

Op deze dag is er op de markt in Spijkenisse (Boekenberg) en in Bernissestyn te Zuidland van 11.30uur tot 15.00uur uur de mogelijkheid om gezamenlijk aan tafel heerlijk vers gemaakte poffertjes te nuttigen. Ook zullen er diverse stands zijn met handige informatie en foldermateriaal.

Iedereen is welkom!

Zomerfair Spijkenisse

Ben u ook nieuwsgierig naar onze dagbesteding in Spijkenisse? Dit is uw kans om eens te komen neuzen. De locatie organiseert een Zomerfair. Er zullen verschillende kraampjes staan met kleding, cadeau artikelen, kaarten, cup cakes. Wie weet wint u wel iets leuks bij het enveloppenspel?  Als afsluiter komt onze huis-zanger de vrijdagmiddag feestelijk en muzikaal afsluiten.

Wij zien u graag op:

Datum:  vrijdag 22 september

Aanvang:  10.00 uur tot 16.00 uur

Adres:  Achterstraat 9A  –  Spijkenisse

ZOMERFAIR WEEK bij Boa Vinda Hellevoetsluis groot succes.

Met veel plezier kijken wij terug op een sfeervolle fair.  Iedereen ontzettend bedankt voor de lieve bijdrage & complimenten!  Het is nog niet voldoende voor onze duo-fiets maar mogelijk dat wij de fair in september een vervolg geven. Houd u onze nieuwspagina en Facebook goed in de gaten.

Koffietijd bij Buurthuis Boa Vinda Hellevoetsluis!

Iedere dag bent u welkom op onze locatie in Hellevoetsluis. Voor een kop koffie hoeft u geen afspraak te maken. Mocht u mee willen doen aan onze activiteiten dan dient u 24 uur van te voren naar ons te bellen.  U schuift aan tussen onze vaste bezoekers en voor ieder wat wils. Kortom, onze deuren staan open voor iedereen.  Zie onze nieuwsbrief van juni voor de actuele activiteiten.

 Adres: Rijksstraatweg 151 – Hellevoetsluis

 

Telefoonnummer: 0181 – 843502  /  Mobielnummer 06 – 25445085

2023 recente nieuwsbrieven Hellevoetsluis

Nieuwsbrief mei Hellevoetsluis

Nieuwsbrief juni Hellevoetsluis

Nieuwsbrief juli Hellevoetsluis

Nieuwsbrief augustus Hellevoetsluis

2023 recente nieuwsbrieven Nissewaard

Nieuwsbrief mei Spijkenisse

Nieuwsbrief juni Spijkenisse

Nieuwsbrief juli Spijkenisse

Nieuwsbrief augustus Spijkenisse