Nieuws

Als DUO de lente door!

Dankzij een aantal succesvolle evenementen van Boa Vinda en een duurzaamheidsbijdrage van de Rabobank, hebben wij de bijdragen kunnen bundelen en een prachtige duo-fiets weten aan te schaffen. Deze fiets wordt half elektrisch ondersteund en komt precies op tijd nu de dagen langer worden en de natuur weer tot leven komt na een grijze periode.

Koffietijd bij Buurthuis Boa Vinda Spijkenisse!

Iedere laatste dinsdag van de maand bent u zonder afspraak van harte welkom bij onze Dagbesteding & Buurthuis in Spijkenisse. U schuift bij onze vaste bezoekers  aan en tijdens een kopje koffie maakt u kennis met onze activiteiten. Misschien bent u zelf eenzaam of kent u iemand die wel wat gezelligheid en afleiding kan gebruiken?  De dag is voor iedereen!

Aanvang:  10.00 uur tot 16.00 uur

Adres:  Achterstraat 9A –  Spijkenisse

Koffietijdmoment: in 2024

Koffietijd bij Buurthuis Boa Vinda Hellevoetsluis!

Iedere dag bent u welkom op onze locatie in Hellevoetsluis. Voor een kop koffie hoeft u geen afspraak te maken. Mocht u mee willen doen aan onze activiteiten dan dient u 24 uur van te voren naar ons te bellen.  U schuift aan tussen onze vaste bezoekers en voor ieder wat wils. Kortom, onze deuren staan open voor iedereen.  Zie onze nieuwsbrief voor de actuele activiteiten.

 Adres: Rijksstraatweg 151 – Hellevoetsluis

Telefoonnummer: 0181 – 843502  /  Mobielnummer 06 – 25445085

Nieuwsbrief Hellevoetsluis 2024

Nieuwsbrief februari Hellevoetsluis

Nieuwsbrief maart Hellevoetsluis

Nieuwsbrief april Hellevoetsluis

Nieuwsbrief Spijkenisse 2024

Nieuwsbrief februari Spijkenisse

Nieuwsbrief maart Spijkenisse

Nieuwsbrief april Spijkenisse